Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Vitaliteit in Bedrijf

… Een leefstijlprogramma voor energieke en vitale medewerkers

Wij zetten ook uw mensen in beweging

AdFysio ondersteunt en stimuleert het proces van gezondheid en vitaliteit binnen uw bedrijf. Wij inspireren, coachen en trainen uw medewerkers naar bewust, vitaal en gezond gedrag. Onze aanpak is deskundig, klantgericht, energiek en stimulerend.

Wat we u bieden

Kennis & Inspiratie

Onderzoek

Mentale fitheid

Bewegen

“De menukaart voor een gezonde leefstijl”

Vitaliteitsmanagement

Het resultaat van vitaliteitsmanagement is het optimaal inzetten van medewerkers en behouden en binnenhalen van talent, creativiteit en innovatie. Het vitaal programma zorgt voor fysieke en mentale groei, ontwikkeling en welzijn van uw medewerkers, gunstig werkklimaat, teamspirit, goede werk-privébalans en voorkomt verzuim, ziekte, stress en burn-out.

Aan de slag

Vitaliteit in bedrijf biedt kansen voor u als interessante werkgever. Wij bieden een dynamisch en doorlopend vitaliteitsprogramma op maat voor uw bedrijf. Een wisselend en verrassend aanbod dat bestaat uit gevarieerde individuele en groepsprogramma’s gericht op kennis, bewustwording, bewegen, voeding en mentale fitheid.

N

Kennis & inspiratie

vitaal werken, werk-privébalans, gezonde leefstijl, werkplezier
N

Onderzoek

gezondheidscheck, preventief medisch onderzoek (PMO), screening werkplek
N

Mentale fitheid

wandelcoaching, runningtherapie, yoga, mindfulness
N

Bewegen

hardloopclinic, bootcamp, lunchwandelen

Geïnteresseerd?

Wilt u actief aan de slag met preventie van verzuim en duurzame inzetbaarheid van uw mensen? Neem dan contact met ons op, wij komen graag kennismaken!