Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

Een medische training in Wateringen volgen

Adfysio is een keten fysiotherapiepraktijken in uw regio, waar u terecht kunt met al uw klachten op fysiologisch gebied. Heeft u een blessure, problemen met uw motoriek of klachten na een operatie? Wij staan klaar om u te helpen van deze klachten af te komen. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres als u aan de slag wilt met medische training. We geven medische training voor Wateringen, waarbij u in een groep gaat werken aan uw conditie en de kracht in uw lichaam. Wilt u medisch trainen in de regio Wateringen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons terecht als u vragen heeft over medisch trainen.

De medisch trainer voor Wateringen

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan over onze medische trainingen. We vinden het belangrijk om u verder te helpen, met u aan uw conditie te werken en uw lichaam weer sterker te maken. Zit u in een revalidatietraject, of heeft last van een slepende blessure? Dan is onze medische training voor Wateringen daar een perfecte oplossing voor. We raden u dan ook aan om met ons aan de slag te gaan met onze training, zodat wij u weer vooruit kunnen helpen. De training is helemaal afgestemd op het verhelpen van uw specifieke klachten.

Meer dan alleen medisch trainen in regio Wateringen

Adfysio is actief als medisch trainer voor Wateringen, maar dat is slechts een van de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan bijvoorbeeld ook klaar als fysiotherapeut, voor een groot aantal verschillende klachten waar u mee kunt lopen. Ook zijn we gespecialiseerd op het gebied van kinderfysiotherapie. Dit is een speciale vorm van therapie waar kinderen sterk mee geholpen kunnen worden. Meer weten over wat dit allemaal inhoudt? Dan raden wij u aan de informatie op deze website eens door te lezen, of om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars