Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

Medische training volgen in ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van medische training in ‘s-Gravenzande? Dan bent u bij Adfysio aan het juiste adres. We hebben een praktijk in uw gemeente, waar u terecht kunt voor professionele medische training, die gegeven wordt door ervaren fysiotherapeuten. Medische training is een vorm van training waarbij er wordt gewerkt aan het verbeteren van uw conditie, alsmede het sterker maken van uw lichaam. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u hier meer over wilt weten, of als u medisch wilt trainen in ‘s-Gravenzande. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een training die u op het lijf is geschreven.

De medische trainer voor ‘s-Gravenzande

Bij medische training gaat u gericht sporten en bewegen. Dit is een vorm van bewegingstherapie die altijd wordt gegeven door een fysiotherapeut. Vaak is dit een vorm van beweging die is gericht op revalidatie, bijvoorbeeld als u te maken heeft gehad met een slepende blessure of een aandoening. Het is echter ook een vorm van training voor mensen die niet goed in hun vel zitten en die willen werken aan hun gezondheid. We nemen de mogelijkheden op het gebied van onze medische training in ‘s-Gravenzande graag een keer met u door. Neem dan ook gerust contact met ons op om uw vragen hierover aan ons te stellen.

Gericht medisch trainen in ‘s-Gravenzande

Adfysio is een keten praktijken voor fysiotherapie in uw regio. We hebben mensen in dienst die professioneel werken en die oor hebben voor uw problemen. Samen met u werken ze aan het verhelpen van klachten en het verbeteren van uw conditie en algeheel gevoel in uw lichaam. We hebben elders op deze website een compleet overzicht staan van alle diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Ook de verschillende trainingen die wij geven zijn hier in detail voor u beschreven.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars