Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

Medische training in Naaldwijk

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u een fysiotherapeut in Naaldwijk zoekt. We hebben een praktijk voor u geopend waar mensen klaarstaan die u graag willen helpen van uw klachten af te komen. We zijn gespecialiseerd in alle vormen van fysiotherapie, waar onder andere ook fysiotherapie voor kinderen toe behoort. Maar ook voor volwassenen bieden we een breed pakket aan diensten. Zo kunt u naast fysiotherapie bij ons ook terecht voor een medische training in Naaldwijk. Dit is een vorm van training waarbij er onder leiding van een fysiotherapeut wordt gewerkt aan het verbeteren van uw conditie en het sterker maken van uw lichaam. Een ideale vorm van training als u bijvoorbeeld in een revalidatietraject zit.

Medisch trainen in Naaldwijk

Wellicht vraagt u zich af wat een medische training precies inhoudt? Hierbij gaat u sporten en bewegen, aan de hand van een programma dat speciaal voor u is opgesteld door een fysiotherapeut. Het is een speciale vorm van fitness, die erop is gericht om een revalidatie te ondersteunen, maar ook om te helpen als u last heeft van een langdurige blessure. Daarnaast is het een ideale vorm van therapie als u aan de slag wilt met het fysieke vermogen van uw lichaam. Elke medische trainer in Naaldwijk die voor ons werkt is professioneel bezig met het geven van deze trainingen en kan u dan ook perfect ondersteunen hierbij.

U aanmelden voor een medische training in Naaldwijk?

Indien u medisch trainen in Naaldwijk wel ziet zitten, raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen om uw vragen met ons door te nemen. We hebben de mogelijkheden klaarstaan om goed aan uw fysieke staat te werken, onder de betrouwbare begeleiding van professionals. Uiteraard bent u ook bij ons aan het juiste adres als u een fysiotherapeut zoekt die u kan helpen bij specifieke klachten waar u mee rondloopt.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars