Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

Medische training voor Monster

Heeft u een traject op het gebied van fysiotherapie gevolgd en bent u hierdoor van uw klachten afgekomen? Het is dan goed mogelijk dat u nog niet de gewenste conditie heeft, of dat u kracht mist in uw lichaam. We raden u dan aan om de medische training voor Monster bij Adfysio te volgen. We hebben bij onze praktijk namelijk professionele fysiotherapeuten klaarstaan die met u aan de slag gaan. Zij helpen u uw lichaam sterker te maken en voor een betere conditie te zorgen. Dit is ook een perfecte vorm van training om uw houding en manier van bewegen te verbeteren. Op deze manier zullen eventuele aanhoudende klachten ook afnemen.

Medisch trainen bij Monster

We hebben bij Adfysio een aantal praktijken in uw regio. U bent hier altijd welkom om met een medisch trainer voor Monster aan de slag te gaan. Schroom dan ook niet om een keer contact met ons op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. De medische training voor Monster die wij aanbieden wordt over het algemeen in groepsverband gegeven. Daarnaast krijgt u van ons ook individuele oefeningen, waar u thuis mee aan de slag kunt gaan. We hebben hier elders op onze website meer informatie over staan. U kunt deze altijd even op uw gemak doornemen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

Meer weten over medisch trainen bij Monster?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van werken met een medisch trainer bij Monster in de buurt, dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven op het gebied van onze trainingsprogramma’s. Zo bent u helemaal op de hoogte van wat Adfysio u allemaal te bieden heeft. We hebben meerdere vestigingen in uw regio, waar wij u graag verder helpen.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars