Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

Medische training voor Maasland

Wilt u graag dat uw conditie verbetert, of dat uw lichaam sterker wordt? Dan is medische training het overwegen meer dan waard. Dit is een vorm van fysiotherapie, waarbij een therapeut samen met u aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat u beter in uw vel komt te zitten. We raden u deze vorm van training dan ook zeker aan als u bijvoorbeeld reguliere therapie heeft gehad, maar graag verdere stappen wilt maken. Voor medische training in omgeving Maasland bent u bij Adfysio aan het juiste adres. We hebben meerdere vestigingen in uw regio, waar onze therapeuten klaarstaan om u te helpen van uw problemen af te komen.

Medisch trainen bij Maasland

Als u een periode bij een fysiotherapeut bent geweest om van een lichamelijk probleem af te komen, dan zult u merken dat het bewegen alweer een stuk beter gaat, of soms zelfs zonder problemen. Maar het kan dan toch goed zijn om verder te kijken. Een medisch trainer voor Maasland kan er dan voor zorgen dat uw lichaam nog beter gaat functioneren. Uw houding wordt bij de medische training voor Maasland verbetert en er wordt gewerkt om eventuele beperkingen naar het verleden te verwijzen. Dit is een vorm van therapie die bijvoorbeeld ook goed werkt bij mensen die last hebben van pijn in de rug.

Meer weten over medisch trainen bij Maasland?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een groot aantal verschillende trainingsprogramma’s. Dit zijn programma’s die gericht zijn op het verminderen van klachten, verbeteren van de conditie en het sterker maken van uw lichaam. Elders op deze website hebben we een overzicht staan van de verschillende vormen van medische training voor Maasland en omgeving die wij u te bieden hebben. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden die onze medische trainer voor Maasland u allemaal te bieden heeft.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars