Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De kinderfysio voor Wateringen

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u een kinderfysio voor Wateringen zoekt. We hebben meerdere vestigingen in uw regio, waar wij klaarstaan om kind te helpen met allerhande fysiologische problemen. Wellicht heeft uw kind problemen met de motoriek, waar wij graag iets aan doen. Het kan ook zo zijn dat uw kind bij sport of buitenspelen een blessure heeft opgelopen en hier veel last van heeft. Ook dan gaan we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de klachten zo snel mogelijk worden verholpen. Maar er is een breed scala aan andere problemen waar we uw kind graag mee verder helpen.

Kinderfysiotherapie voor Wateringen

Kinderfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die door de jaren heen steeds belangrijker is geworden. Veel problemen waar kinderen mee worstelen kunnen door middel van fysiotherapie worden verholpen. Afgezien van de hiervoor genoemde problemen, kunt u dan bijvoorbeeld ook denken aan minder goed functioneren van de longfunctie, neurologische problemen, spierziekten, lichamelijk onverklaarbare klachten en overgewicht. We hebben elders op deze website een uitgebreid overzicht staan met alle klachten waar wij als kinderfysiotherapeut voor Wateringen mee kunnen helpen.

Een afspraak maken bij de kinderfysiotherapeut voor Wateringen

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie over onze praktijk die u elders op deze website terugvindt. We staan klaar om uw kind van alle mogelijke problemen met fysiek en motoriek af te helpen. Maak een afspraak voor kinderfysiotherapie in Wateringen, zodat wij samen met uw kind kunnen bekijken wat er precies aan scheelt. Aan de hand hiervan stellen we een plan op voor de behandelingen die nodig zijn om uw kind van zijn of haar problemen af te helpen. Met kinderfysio voor Wateringen kan elk kind geholpen worden. Als professionals op dit gebied zorgen wij er graag voor dat uw kind straks onbezorgd kan gaan sporten, gymmen, buitenspelen of zwemmen.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars