Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De kinderfysio voor ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in uw regio, die gespecialiseerd is op het gebied van de behandeling van kinderen? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken bij Adfysio. We hebben een vestiging in uw gemeente, waar u met uw kind naartoe kunt komen om een einde te maken aan de fysieke problemen waar uw kind wellicht mee worstelt. Het kan zo zijn dat uw kind een blessure heeft opgelopen bij het sporten, maar het is ook mogelijk dat uw kind een motorische achterstand heeft. Wij werken hier met uw kind aan, om ervoor te zorgen dat onbezorgd sporten, gymmen, spelen en knutselen weer gewoon tot de mogelijkheden behoort.

Kinderfysiotherapie in ‘s-Gravenzande

We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kind probleemloos kan bewegen. Er zijn allerlei redenen waarom uw kind hier problemen bij ervaart. Het is natuurlijk mogelijk dat uw kind bij het sporten of buitenspelen een blessure heeft opgelopen. Vooral kinderen die nog stevig in de groei zijn, zijn hier zeer gevoelig voor. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat hier snel iets aan wordt gedaan. Als kinderfysiotherapeut voor ‘s-Gravenzande helpen wij uw kind ook als het problemen heeft met de motoriek. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres bij problemen met de longfunctie, neurologische problemen, overgewicht, spierziekten en een breed scala aan andere problemen die uw kind kan ondervinden.

Meer weten over onze kinderfysio in ‘s-Gravenzande

U bent bij ons altijd welkom met uw kind. Kinderfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die steeds belangrijker aan het worden is. We merken hoeveel goeds fysiotherapie kan doen bij een groot aantal fysiologische problemen waar kinderen mee te maken kunnen krijgen. Vandaar ook dat wij meerdere specialisten op dit gebied in dienst hebben. Wilt u met uw kind langskomen bij onze kinderfysiotherapeut in ‘s-Gravenzande? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We bekijken dan samen met uw kind waar hij of zij last van heeft en wat wij hier tegen kunnen doen.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars