Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De kinderfysio voor Naaldwijk

Merkt u op dat uw kind achterloopt in de ontwikkeling? Wilt u hier graag iets aan laten doen door een professional met verstand van zaken? Dan is het goed om een afspraak te maken met Adfysio. We hebben veel ervaring met het helpen van kinderen en helpen ook graag uw kind van zijn of haar problemen af. Maar we staan ook klaar als uw kind bij het sporten een blessure heeft opgelopen. Dit kan vooral bij een kind dat in de groei is voor grote problemen zorgen. Het is dan ook belangrijk als hier grondig naar wordt gekeken en als hier dan ook de beste oplossingen voor worden gezocht. Hier zijn wij in gespecialiseerd.

Kinderfysiotherapie in Naaldwijk

Bij kinderfysiotherapie kan het om een groot aantal zaken gaan. De hiervoor vermelde blessure, maar ook meerdere andere problemen waar uw kind fysiek mee kan worstelen. Denk bijvoorbeeld aan een motorische ontwikkelingsachterstand, problemen met de longfunctie (astma, cystic fibrosis), hypermobiliteit, neurologische aandoeningen, spierziekten en overgewicht. Dit zijn allemaal diagnoses waar een kinderfysiotherapeut in Naaldwijk bij kan helpen. Door middel van goede therapie, die helemaal op de wensen en behoeften van uw kind is afgestemd, zorgen wij ervoor dat uw kind snel en grondig van de problemen wordt afgeholpen.

Meer weten over de kinderfysio in Naaldwijk?

Adfysio is een praktijk voor fysiotherapie met meerdere vestigingen. We zijn als kinderfysiotherapeut ook in Naaldwijk gevestigd, waar we klaarstaan om uw kind verder te helpen. Schroom dan ook niet om een afspraak met ons te maken. We gaan dan samen met uw kind bekijken wat er precies aan scheelt en wat hier de oorzaak van is. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op, dat we inzetten om een einde te maken aan de problemen. Elders op deze website vindt u onze contactinformatie, alsmede onze openingstijden.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars