Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De kinderfysio voor Monster

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom uw kind een fysiotherapeut nodig heeft. Het kan zo zijn dat hij of zij bij het sporten een blessure heeft opgelopen, of dat er een ander ongelukje is geweest. Maar dit is slechts een van de redenen waarom een bezoekje aan de kinderfysio voor Monster belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan een motoriek die niet helemaal soepel verloopt en die wel wat ondersteuning kan gebruiken. Maar ook bij problemen met de longfunctie, spierziekten, onverklaarbare lichamelijke klachten en overgewicht is het goed om een kinderfysiotherapeut voor Monster in te schakelen.

Kinderfysiotherapie voor Monster

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij op het gebied van fysiotherapie allemaal voor uw kind te bieden hebben. Het is belangrijk om de ontwikkeling van uw kind hierbij goed in de gaten te houden. We gaan graag aan de slag met uw kind om ervoor te zorgen dat achterlopende vaardigheden snel worden aangepakt. Dit zorgt ervoor dat uw kind zich weer vrijer kan gaan voelen en geen problemen meer zal ondervinden bij bijvoorbeeld fietsen, gymmen en buitenspelen. Onze professionele therapeuten hebben veel ervaring in het werken met kinderen en staan dan ook klaar om met uw kinderen aan de slag te gaan.

Meer weten over de kinderfysio voor Monster?

We hebben kinderfysiotherapie voor Monster als een van onze specialiteiten. We vinden het belangrijk om kinderen te helpen vrij te bewegen, zodat ze optimaal van hun leven kunnen genieten. Maak een vrijblijvende eerste afspraak met ons, zodat we samen met uw kind kunnen bekijken waar het precies aan scheelt en hoe wij ervoor zorgen dat de problemen verholpen worden. Als kinderfysiotherapeut voor Monster hebben we al vele kinderen geholpen. We zijn zelf niet gevestigd in Monster, maar hebben in uw nabije regio wel meerdere praktijken waar u met uw kind terecht kunt.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars