Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De kinderfysio voor Maasland en omstreken

Bent u op zoek naar een kinderfysio in Maasland en omstreken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Adfysio. Wij hebben meerdere vestigingen bij u in de regio, waar wij u graag van dienst zijn. Kinderen kunnen net als volwassenen klachten oplopen aan hun bewegingsapparaat. Dit kan komen door een blessure die ontstaat bij het sporten, maar ook bijvoorbeeld bij het spelen. Ook is het mogelijk dat er een aandoening is die al vanaf de geboorte bij uw kind aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan een motorische ontwikkelingsachterstand, problemen met de longfunctie of een spierziekte. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van kinderen met deze problemen.

Kinderfysiotherapie voor Maasland

Als kinderfysiotherapeut voor Maasland staan we altijd klaar om u verder te helpen. Heeft een van uw kinderen een blessure opgelopen of klachten van een andere aard? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek in een van onze vestigingen. Hier gaan we dan samen met uw kind bekijken wat er precies mis is en hoe de problemen zijn ontstaan. We zijn als kinderfysiotherapeut voor Maasland zeer actief als het aankomt op het helpen van kinderen en stemmen hier onze therapie geheel op af. We willen er daarmee graag voor zorgen dat uw kind snel weer klachtenvrij is en weer naar hartenlust kan gaan bewegen.

Meer weten over ons werk als kinderfysiotherapeut voor Maasland?

Voor kinderfysiotherapie in Maasland bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen uw kind graag goed en grondig van de klachten af. Kinderfysiotherapie is een belangrijke, veelzijdige vorm van therapie die op een groot aantal vlakken kan worden ingezet. Ook bij bijvoorbeeld overmatig huilen, een schedelvormafwijking, hypermobiliteit of overgewicht is het goed om met ons contact op te nemen. Wij gaan dan graag als kinderfysio voor Maasland met uw kind aan de slag.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars