Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Fysiotherapie

Fysiotherapie De Lier

Fysiotherapie is voor mensen die pijnklachten hebben, verminderde kracht, gespannenheid, stijfheid en/of moeite met bewegen van het lichaam. De problemen hierbij kunnen zich voor doen in het dagelijks leven, op het werk en in sport of hobby.

Sport & Beweging

Sport & Beweging

Bij AdFysio De Lier kunt u op verschillende manieren trainen. U kunt de AdFysio Totaal Training (ATT) volgen of aan één van de aandoenings- specifieke beweeggroepen (voor mensen met overgewicht, COPD of diabetes) deelnemen.

Bedrijven

Bedrijven

AdFysio is onder andere gespecialiseerd in arbeidsgespecialiseerde fysiotherapie. Sinds 30 juli 2013 hebben AdFysio en Flynth Arbeidszorg de wederzijdse ‘klik’ omgezet in een samenwerkingsverband met als doel snel resultaat en goede communicatie.

fitnesstoestel Uren op de crosstrainer

springtouwUren fysiotherapie

stopwatchUur personal training

tailleVerbrande kilo’s

Uniek in het Westland: Sportarts bij AdFysio

I.s.m. Sportgeneeskunde Rotterdam biedt AdFysio vanaf 5 april a.s. blessureconsulten en diverse (sport)keuringen. Uniek in het Westland. O.a. keuringen voor sportopleidingen, diverse wielertochten, etc. etc. Neem voor een afspraak contact op met 0174 51 32 37 of mail...

Lees meer
Kids Bootcamp

Kids Bootcamp

Ben jij een stoere meid of jongen? Kom dan bij ons de Kids Bootcamp volgen en laat zien hoe sterk je bent! Samen zorgen we ervoor dat je naast sterker en sneller worden ook nog eens veel plezier hebt! We maken er een sportieve middag van! Wat gaan we doen? We gaan zo...

Lees meer
Avond- en weekendopening

Avond- en weekendopening

AdFysio staat voor u klaar! Ook in de avond en weekenden kunt u terecht bij AdFysio. Houd hierbij goed de openingstijden van onze locaties de Hoofdstaat en De Zweth in de gaten.

Lees meer