Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysiotherapeut voor Wateringen

Bent u op zoek naar een fysio in Wateringen, die u kan helpen met klachten die u heeft bij het bewegen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in, bij Adfysio. Bij ons vindt u mensen die veel ervaring hebben op het gebied van alles wat met fysiotherapie te maken heeft. Ongeacht of uw klachten voortkomen uit een blessure die is opgelopen tijdens het sporten, of een verkeerde houding tijdens uw werk, wij gaan hier graag mee aan de slag. Problemen met gewrichten, pezen, banden of spieren kunnen uw levensvreugde behoorlijk in de weg zitten. Wij helpen u graag weer vrijer te bewegen.

Fysiotherapie voor Wateringen

Als fysiotherapeut voor Wateringen hebben we veel ervaring met het behandelen van uiteenlopende klachten. Heeft u bij het sporten een blessure opgelopen die u het bewegen moeilijk maakt? Wij stellen dan graag een plan voor u op om hier snel weer vanaf te komen. Of heeft u naarmate u ouder wordt steeds meer klachten ondervonden bij het lopen of op een andere manier bewegen? Ook dan helpen wij u graag. We zijn daarbij ook gespecialiseerd in het behandelen van klachten die zijn voortgekomen uit functiestoornissen. U kunt daarbij denken aan een stoornis aan uw zenuwstelsel, hart, bloedvaten, longen of huid.

Meer weten over onze fysio voor Wateringen?

Met onze fysiotherapie voor Wateringen hebben we door de jaren heen al vele mensen geholpen. We gaan graag ook aan de slag om u hiermee te helpen. Per slot van rekening is het belangrijk om klachten zo goed mogelijk tegen te gaan en zo te voorkomen dat ze alleen maar erger worden. Als fysiotherapeut voor Wateringen bieden wij u ook een cursus Gezond Bewegen aan. Door middel hiervan wordt u niet alleen gezonder (de naam zegt het al), maar kunt u ook klachten die bij het bewegen kunnen ontstaan zoveel mogelijk voorkomen.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars