Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor Schipluiden

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u last heeft van klachten aan spieren, pezen, banden of gewrichten. We hebben ervaren mensen in dienst die zorgen voor fysiotherapie in Schipluiden die effectief is. Samen met u gaan ze bekijken wat precies uw klachten zijn, aan de hand waarvan er dan een behandelplan wordt opgesteld. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken waarbij we samen met u bekijken hoe we in uw geval te werk zullen gaan. We hanteren ruime openingstijden, zodat u niet alleen overdag en doordeweeks, maar ook in de avond en het weekend bij ons terecht kunt.

Een fysiotherapeut voor Schipluiden

Als u op zoek bent naar fysio voor Schipluiden, dan staan wij voor u klaar. We zijn weliswaar niet gevestigd in Schipluiden, maar wel bij u in de buurt in diverse gemeenten. Hier hebben wij een ervaren, professioneel team aan mensen die raad weten met uw klachten. Heeft u een blessure opgelopen bij sportactiviteiten? Of heeft u bij uw dagelijkse bezigheden een verkeerde beweging gemaakt? Wellicht heeft u last van klachten gekregen naarmate u ouder wordt. Wat de oorzaak van uw klachten ook is, u bent bij ons van harte welkom om hier actie tegen te ondernemen.

Fysiotherapie bij Schipluiden volgen

We vinden het belangrijk om u te helpen met het bestrijden van pijnklachten. We stellen samen met u een plan op aan de hand waarvan wij eraan gaan werken om de klachten te verwijderen. We geven u daarbij ook oefeningen die u thuis kunt herhalen, alsmede advies als uw klachten voorkomen uit een verkeerde houding. Als fysio voor Schipluiden en omgeving staan we ook klaar om u te assisteren bij gezond bewegen. Hier hebben wij een programma samengesteld dat is gebaseerd op onze fysiotherapie voor Schipluiden. Hiermee hopen wij u te helpen voorkomen dat u last krijgt van bewegingsgerelateerde klachten.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars