Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor ‘s-Gravenzande

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres voor fysio bij ‘s-Gravenzande in de buurt. We zijn gevestigd bij u in de buurt, met diverse vestiging in onder andere De Lier en Naaldwijk, en bieden hier professionele therapie aan voor iedereen die klachten heeft aan gewrichten, pezen, spieren of banden. Deze klachten kunnen zomaar ontstaan. U loopt een blessure op bij uw sport of maakt zomaar een verkeerde beweging. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de klachten langzaam zijn opgebouwd. Dit kan met ouderdom te maken hebben, maar ook met een verkeerde houding of manier van bewegen. Wat de reden van uw klachten ook is, wij zorgen er graag voor dat deze verdwijnen.

Fysiotherapie bij ‘s-Gravenzande volgen

We vinden het belangrijk om u te helpen van uw klachten af te komen. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Bij onze kennismaking gaan we dan met u bekijken waar de klachten precies zitten en wat hier de oorzaak van is. Aan de hand hiervan stellen wij een behandelplan op waarmee we uw klachten grondig te lijf gaan. Meer weten hierover? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over onze praktijk en ons werk als fysiotherapeut voor ‘s-Gravenzande. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Aan de slag met de fysio voor ‘s-Gravenzande

We vinden het belangrijk om u goed en snel te helpen van uw klachten af te komen. We hebben onze praktijk daarvoor ook verregaand geprofessionaliseerd. U werkt bij ons altijd met een fysiotherapeut voor ‘s-Gravenzande die veel ervaring heeft op het gebied van therapie. Iemand die samen met u aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat u snel weer pijnvrij kunt bewegen. Hiertoe behoren ook problemen met bewegen die zijn ontstaan door functiestoornissen aan het hart, de longen, bloedvaten of zenuwstelsel. De klachten die hieruit voortkomen kunnen door middel van goede therapie ook worden behandeld.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars