Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor Poeldijk

Bij Adfysio bent u aan het juiste adres als u een fysio zoekt in Poeldijk. We hebben mensen klaarstaan die graag met u aan de slag gaan, om klachten die u heeft opgelopen zo snel mogelijk te verminderen en verhelpen. We zijn gevestigd in De Lier, bij u in de buurt, maar ook in enkele andere plaatsen in uw regio. Vanuit onze praktijken bieden wij fysiotherapie voor Poeldijk en omstreken aan. De ervaren fysiotherapeuten die bij ons werken zijn professioneel, klantvriendelijk en daadkrachtig. Heeft u een blessure opgelopen bij het sporten, of bij dagelijkse werkzaamheden? Of merkt u naarmate u ouder wordt meer last heeft met bewegen? Wij zorgen er voor dat u hier beter mee om kunt gaan.

De fysiotherapeut voor Poeldijk en omstreken

We vinden het belangrijk om u te helpen van uw klachten op het gebied van spieren, banden en gewrichten af te komen. Bij een eerste intakegesprek gaan we samen met u bekijken waar het probleem precies zit en wat hier de oorzaak van kan zijn. Aan de hand hiervan stellen wij een behandelplan op, dat als doel heeft u zoveel mogelijk klachtenvrij te maken. Daarna beginnen wij met de behandeling, waar ook oefeningen toe behoren die u thuis uit kunt voeren. Zo zorgt u ervoor dat de klachten afnemen, met als einddoel dat ze geheel verdwijnen.

Meer weten over onze fysiotherapie voor Poeldijk?

Adfysio is al jaren bezig met fysio voor Poeldijk en omstreken. We hebben door de jaren heen heel wat mensen geholpen met hun klachten om te gaan. Daarbij hebben we onze praktijk ook verregaand geprofessionaliseerd. We vinden het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te helpen. Vandaar ook dat wij louter mensen in dienst hebben die de benodigde diploma’s hebben en die weten hoe zij zo goed mogelijk kunnen helpen. Meer weten over onze fysiotherapie voor Poeldijk? Neem dan gewoon even contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars