Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysiotherapeut voor Naaldwijk

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare fysiotherapeut voor Naaldwijk en omgeving? Een specialist op het gebied van bewegen en de klachten die daarbij roet in het eten kunnen gooien? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Adfysio. We hebben namelijk een team aan ervaren, professionele therapeuten voor u klaarstaan, die graag samen met u aan de slag gaan om uw klachten te verminderen, met als einddoel ze helemaal weg te nemen. Neem vandaag nog contact op met onze fysio in Naaldwijk voor het maken van een eerste afspraak, waarbij we samen met u bekijken wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Fysiotherapie in Naaldwijk

We vinden het belangrijk om u te helpen bij alle problemen die u maar aan uw bewegingsapparaat kunt hebben. Wellicht heeft u bij het sporten een blessure opgelopen waar u nu veel hinder van ondervindt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u een verkeerde beweging heeft gemaakt toen u dagelijkse werkzaamheden aan het uitvoeren was. Ook veroudering kan voor klachten zorgen. Wat de klachten ook zijn, wij weten hier wel raad mee. Hier behoren ook klachten bij die zijn ontstaan door functiestoornissen aan hart, bloedvaten, zenuwstelsel, longen of huid.

Meer weten over fysiotherapie voor Naaldwijk?

Adfysio biedt fysio aan voor Naaldwijk en omgeving. We hebben een vestiging in Naaldwijk, waar wij u graag verder helpen. Kom eens bij ons langs voor een intake, zodat we kunnen bekijken hoe wij u kunnen helpen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een programma op het gebied van gezond bewegen. We willen mensen hierbij helpen om niet alleen gezonder te worden, maar ook klachten aan botten, spieren en gewrichten zoveel mogelijk te voorkomen. Bij ons vindt u ervaren mensen die voor elke klacht een oplossing weten en die graag grondig met u aan de slag gaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars