Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysiotherapeut voor Monster

Zoekt u een fysiotherapeut in de omgeving van Monster, die u helpt bij klachten die u heeft opgelopen aan pezen, spieren, gewrichten of banden? Dan bent u bij Adfysio aan het juiste adres. Als fysio voor Monster en omstreken kunt u bij ons altijd terecht om met uw klachten aan de slag te gaan. We hebben ervaren mensen in dienst die precies weten wat er in een bepaald geval gedaan moet worden. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen voor het maken van een eerste afspraak. In een intakegesprek gaan we dan bekijken wat er precies aan scheelt en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Fysiotherapie in Monster en omgeving volgen

We vinden het belangrijk om u te helpen bij het oplossen van uw klachten. De fysiotherapie is door de jaren heen sterk ontwikkeld. De eisen die aan een fysio worden gesteld zijn strenger geworden, waarbij er ook meer opleidingen zijn ontstaan die hiervoor opleiden. Bij Adfysio zijn we al jarenlang bezig om onze diensten steeds meer te professionaliseren. Hier plukt u als klant de vruchten van. Wij bieden u steeds betere fysiotherapie voor Monster aan, waarbij u steeds beter wordt geholpen om van uw klachten af te komen.

Meer weten over ons werk als fysiotherapeut voor Monster?

Indien u met een fysio voor Monster aan de slag wilt gaan, staan wij voor u klaar. We stellen voor u een behandelplan samen waarmee u er op kunt rekenen dat uw klachten gaan verminderen. We adviseren, begeleiden en behandelen. Klachten kunnen bijvoorbeeld ook ontstaan als u te lang een verkeerde houding heeft gehad. Als fysiotherapeut voor Monster geven we u ook advies op dat gebied. Neem eenvoudig een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat wij u allemaal kunnen bieden. Naast fysio bent u bij ons ook aan het juiste adres voor training op het gebied van gezond bewegen.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars