Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor Maasdijk

Heeft u bij het sporten een blessure opgelopen en ondervindt u hier nu dagelijks klachten van? Of merkt u dat het bewegen langzaam maar zeker steeds lastiger wordt en vraagt u zich af waar dat aan ligt? Wat voor problemen u ook aan uw bewegingsapparaat heeft, u bent hiervoor bij Adfysio aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het verhelpen van allerhande klachten op het gebied van beweging. Of deze klachten zich nu bevinden in pezen, spieren, banden of gewrichten, wij zorgen ervoor dat de klachten snel verminderen en dat u weer pijnvrij kunt bewegen.

Een fysiotherapeut bij Maasdijk inschakelen

Indien u fysiotherapie in Maasdijk zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn weliswaar niet in Maasdijk gevestigd, maar wel bij u in de buurt, in De Lier. U bent bij ons van harte welkom om eens samen met ons de mogelijkheden door te nemen die wij u te bieden hebben. Als fysio voor Maasdijk gaan we bij een eerste afspraak samen met u bekijken wat voor problemen u precies heeft. We bekijken wat hier de oorzaak van kan zijn en, belangrijker nog, wat hier aan te doen is. Aan de hand hiervan stellen wij een plan op dat we in gaan zetten om als fysio voor Maasdijk met uw klachten aan de slag te gaan.

Meer weten over fysiotherapie voor Maasdijk?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben, dan nodigen wij u bij deze uit om eens contact met ons op te nemen. We gaan graag met u in gesprek om uw klachten met u door te nemen en een afspraak te maken voor een eerste gesprek. U zult dan merken dat u met onze fysiotherapeut voor Maasdijk snel weer van uw klachten af bent. Meer weten over onze praktijk en waarvoor u allemaal nog meer bij ons aan kunt kloppen? Neem hiervoor dan een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij hierover op onze website klaar hebben staan voor u.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars