Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor Kwintsheul

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Kwintsheul? Dan bent u bij Adfysio van harte welkom. Wij zijn gevestigd in De Lier, bij u om de hoek, maar hebben ook een vestiging bij u in de gemeente. We hebben ervaren, professionele fysiotherapeuten in dienst, die graag aan de slag gaan om de klachten aan uw bewegingsapparaat voor u te verhelpen. Het is altijd mogelijk dat u klachten oploopt. Bij het sporten, een andere fysieke inspanning, of gewoon zomaar tijdens het dagelijkse leven. Het is dan belangrijk om hier iets aan te doen, zodat u niet met de klachten rond hoeft blijven te lopen. Als fysio voor Kwintsheul staan wij klaar om u hierbij van dienst te zijn.

Fysiotherapie bij Kwintsheul

Een goede fysiotherapeut zorgt ervoor dat uw klachten snel afnemen. We staan dan ook klaar om met uw klachten aan de slag te gaan. Bij een intakegesprek bekijken we samen met u wat de klachten precies zijn en wat wij hier aan kunnen doen. Onze ervaren mensen adviseren u, behandelen uw klachten en begeleiden u bij het verdere herstel. Wellicht dat een andere houding verdere klachten kan helpen voorkomen? We komen in actie bij alle mogelijke soorten blessures, zoals die aan spieren, pezen, banden en gewrichten. We kunnen daarbij als fysio voor Kwintsheul ook worden ingezet bij het behandelen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid.

Meer weten over fysiotherapie bij Kwintsheul?

We willen u graag helpen om goed met uw klachten om te gaan, zodat deze snel en grondig verholpen kunnen worden. We vinden het belangrijk om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze fysiotherapeuten hebben een goede opleiding gevolgd en daarna ervaring opgedaan in hun vak. Ze helpen u graag met alle klachten aan het bewegingsapparaat die u maar kunt hebben. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Of maak een eerste afspraak met ons, zodat wij samen kunnen bekijken wat uw klachten zijn en wat wij hier aan kunnen doen.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars