Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor Honselersdijk en omstreken

Heeft u door een blessure klachten aan uw bewegingsapparaat? Of vindt u het na een operatie moeilijk om soepel te bewegen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met AdFysio. Wij zijn de fysio voor Honselersdijk en omstreken, die klaarstaat om u van deze vervelende klachten af te helpen. We zijn gevestigd in De Lier, bij u in de buurt. We zijn zodoende ook de fysiotherapeut voor Honselersdijk en omstreken. We hebben ervaren mensen in dienst die op professionele wijze met uw klachten aan de slag gaan. We hebben daarbij contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u er zeker van kunt zijn dat onze behandeling wordt vergoed.

Zoekt u een fysiotherapeut bij Honselersdijk in de buurt?

Indien u op zoek bent naar een fysio bij Honselersdijk, dan horen wij graag van u. We staan klaar om alle klachten aan uw bewegingsapparaat aan te pakken, door middel van geheel op uw klachten en mogelijkheden afgestemde therapie. We hebben wetenschappelijk geschoolde specialisten in dienst die zowel met jong als oud kunnen werken. Heeft u klachten en wilt u hier zo snel mogelijk een afspraak voor maken? Bij ons bent u binnen 24 uur welkom voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan samen met u bekijken wat voor therapie in uw geval de beste is.

Meer weten over onze fysiotherapie voor Honselersdijk?

Als fysio voor Honselersdijk en omstreken gaan we graag met u aan de slag. We hanteren ruime openingstijden, zodat u eventueel ook in de avond of in het weekend bij ons terecht kunt. Zo willen het u zo makkelijk mogelijk maken om aan uw klachten te werken. Naast fysio kunt u bij ons ook werken aan gezond bewegen. Dit is ingedeeld voor verschillende intensiteiten, altijd onder persoonlijke, professionele begeleiding. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op, of neem een kijkje bij de uitgebreide informatie hierover op deze website.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars