Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Welkom bij AdFysio

Hét Centrum voor Fysiotherapie en Beweging!
Maak een afspraak

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. Fysiotherapie richt zich op behandeling van klachten gerelateerd aan bewegen. U kunt dan denken aan bewegingsbeperkingen, revalidatie na operaties, begeleiding bij chronische aandoeningen.

Bewegen

Bij AdFysio kunt u op verschillende manieren trainen en werken aan een goede conditie. Belangrijk vinden wij dat er doelgericht wordt getraind en er sprake is van persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende beweegactiviteiten van Rustig Bewegen tot Intensief Bewegen.

Bedrijven

AdFysio richt zich ook op bedrijven. Diverse activiteiten worden ondernomen om uw bedrijf en medewerkers fit te houden. Daarnaast biedt AdFysio dienstverlening rondom ARBO-zorg. Hier geldt een no-nonsens aanpak waarbij “FIT aan het werk” centraal staat.

  GESCHOOLDE
SPECIALISTEN
TOEGANKELIJK
VOOR IEDEREEN
RUIME
OPENINGSTIJDEN
BEWEEG
ACTIVITEITEN

De fysio voor Den Hoorn en omstreken

Merkt u dat bewegen niet meer zo soepel gaat als vroeger? Wellicht heeft u een blessure opgelopen en wilt u hierbij worden geholpen? Voor al uw vragen en behandelingen op het gebied van fysiotherapie bent u bij AdFysio aan het juiste adres. Bij ons bedrijf vindt u specialisten die hun jarenlange ervaring gebruiken om u van uw klachten af te helpen. We zijn gevestigd in De Lier, dus als u een fysio voor Den Hoorn zoekt bent u niet ver bij ons vandaan. Onze fysiotherapie voor regio Den Hoorn bieden we aan om verschillende soorten klachten te verhelpen. We vertellen u graag meer over.

U zoekt een fysiotherapeut in Den Hoorn?

AdFysio is een professioneel, betrouwbaar centrum voor fysiotherapie en beweging. Onze mensen weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om ervoor te zorgen dat u goed en grondig van uw klachten afkomt. Wij richten ons geheel op het verhelpen van klachten die zijn gerelateerd aan bewegen. Denk hierbij onder andere aan een blessure die bij het sporten is opgelopen, een revalidatie na een operatie of een goede begeleiding als u last heeft van een chronische aandoening. We hebben wetenschappelijk geschoolde specialisten in dienst die graag voor u aan de slag gaan. We zijn toegankelijk voor alle leeftijden en hanteren ruime openingstijden. U kunt bij ons zodoende ook in de avond of in het weekend aan de slag.

Meer weten over onze fysio voor Den Hoorn en omstreken?

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We verwelkomen u graag voor een intakegesprek, zodat we samen kunnen bekijken wat voor problemen u heeft en hoe wij u hier vanaf gaan helpen. U heeft bij ons binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. En we stoppen niet als de klachten zijn verdwenen, we staan ook klaar voor speciale nazorg. Meer weten? We hebben uitgebreide informatie over onze fysiotherapie voor Den Hoorn op deze website voor u klaarstaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

N

Wetenschappelijk geschoolde specialisten

N

Toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud

N

Ruime openingstijden (incl. avonden en in het weekend)

N

Kosteloos gebruik van trainingszaal gedurende het behandeltraject

N

Binnen 24 uur de mogelijkheid om een afspraak in te plannen

N

Een breed scala van diensten rondom gezondheid

N

Nazorg door middel van beweegactiviteiten

N

Contracten met alle zorgverzekeraars