0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

Blijf in beweging

Sporten mag, bewegen moet!

Wil je in beweging blijven? Wij hebben verschillende beweginggroepen voor alle leeftijden. Bekijk hieronder de verschillende groepen om te zien welke het beste bij jou past!

AdFysio Specialist in Bewegen - Buikspier Challenge
Buikspier Challenge

Wil jij een strakke buik deze zomer? Doe dan mee en train je buikspieren met de Buikspier Challenge! 

Tijdens deze training gaan we een half uur lang de focus leggen op het trainen van de buikspieren! Naast de buikspieren komt de rest van het lichaam natuurlijk ook aan bod zodat jouw lichaam in zijn geheel fit wordt! Een intensieve krachttraining die er voor zorgt dat jij met een strak lichaam het zomerseizoen in kan! 

Elke donderdag van 20.30 – 21.00 op locatie Hoofdstraat. Iedereen is welkom!

Ben je benieuwd of de Buikspier Challange wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
12 trainingen kosten €45,-

AdFysio Specialist in Bewegen - Fit Challenge
Fit Challenge

De manier om ECHT fit te worden. Per 1 maart t/m 1 juli een uitdagend trainingstraject om FIT aan de zomer te beginnen.

3x per week training onder begeleiding op in-en outdoorlocatie. Fleur Kuyvenhoven en Claire Zwinkels geven deze intensieve, maar gezellige training. Diverse vormen van training worden afgewisseld; Bootcamp, CrossFit, Calisthenics, HIIT, Tabata en buikspierkilling.
AdFysio Specialist in Bewegen - Totaal Training
AdFysio Totaal Training

Bij AdFysio De Lier kan je op verschillende manieren trainen. Je kan de AdFysio Totaal Training (ATT) volgen of aan één van de aandoenings- specifieke beweeggroepen deelnemen.

Tijdens ATT kan je onder begeleiding van een trainer/fysiotherapeut één of meerdere keren per week een uur trainen aan je kracht, conditie en lenigheid. Tijdens de intake stel je samen met de fysiotherapeut je persoonlijke doelen op. Er wordt doelgericht gewerkt met, naar wens, regelmatig evaluaties.

Ben je benieuwd of ATT wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
12 trainingen kosten €90,-

Summer Challenge

Zwaarder dan ooit! Voor iedereen toegankelijk met enige basisconditie. De Summer Challenge bestaat uit diverse nieuwe parcours en trappen. Wil je fit het voorjaar en de zomer door en alvast een goede voorbereiding hebben op het aankomende sportseizoen? Dan zit je hier op het juiste adres! Er zijn 6 trainingen waarbij je jezelf 6 keer maximaal kan testen. De trainingen duren 75 minuten en zullen plaats vinden in Kijkduin. Wil jij trainen in een gezellige sfeer en jezelf tot het uiterste drijven? Schrijf je dan nu in voor Summer Challenge 2022!

AdFysio Specialist in Bewegen - Mama in Balans
Mama in Balans

Mama maar toch willen sporten? AdFysio biedt een uniek doorlopend programma aan voor alle (aanstaande) moeders op gebied van training en voorlichting. Het is een doorlopend programma, instroming is op elk moment mogelijk.

Wat kan je verwachten?

  • Doorlopend programma, instroming is dus op elk moment mogelijk.
  • Indoor en outdoor training op een verantwoorde manier onder deskundige en enthousiaste begeleiding van een fysiotherapeut
  • Koffie/thee moment met gastsprekers over diverse gerelateerde onderwerpen
  • Leuke goodiebag

Na de zwangerschap
Instromen na de zwangerschap is mogelijk vanaf 6 weken na de bevalling. Samen gaan we weer fit worden met uitdagende oefeningen.

AdFysio Specialist in Bewegen - Total Body Workout
Total body workout

Met Total Body Workout train je in een groep alle spiergroepen. Een uur lang worden uithouding en kracht gemeten.

Total Body Workout:

  • maakt je sterker
  • is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
  • richt op het verstevigen van de spieren
  • behoudt de spiermassa
  • verbrandt vet

Ben je benieuwd of Total Body Workout wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
12 trainingen kosten €90,-

AdFysio Specialist in Bewegen - Diabetes
Diabetes

Bij diabetes is bewegen van groot belang. Een actieve leefstijl heeft positieve effecten op de gezondheid. De spierkracht en het uithoudingsvermogen nemen toe en eventuele kortademigheid neemt af. Men gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en u kan meer aan.

Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
12 trainingen kosten €90,-

AdFysio Specialist in Bewegen - COPD
COPD

Bij longaandoeningen is bewegen van groot belang. Een actieve leefstijl heeft positieve effecten op de gezondheid. De spierkracht en het uithoudingsvermogen nemen toe en eventuele kortademigheid neemt af. Men gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en je kan meer aan.

COPD is een chronische obstructie van de luchtwegen (chronische bronchitis en emfyseem) met een verminderde weerstand, kortademigheid en mogelijk luchtweginfecties wat ernstige beperkingen kan opleveren in het alledaagse leven.

Bij COPD is een gezonde leefstijl en genoeg bewegen erg belangrijk. Daarom kunnen mensen met COPD onder begeleiding van een fysiotherapeut bij AdFysio komen sporten.

AdFysio Specialist in Bewegen - Bewegen bij Overgewicht
Overgewicht in beweging

AdFysio De Lier biedt in samenwerking met Vitae Voedingsadviesbureau een beweeg- en voedingsprogramma aan voor mensen met overgewicht. Je wordt tijdens dit programma begeleid door zowel de fysiotherapeut als de diëtiste.

Gedurende 12 wekelijkse trainingen op woensdagavond van 19:00 – 20:00 uur aan de Hoofdstraat wordt er gewerkt aan je persoonlijke doelen. Het programma kent een maximum van 8 deelnemers.

De kosten voor het beweeggedeelte van het programma zijn € 90,- voor 12 trainingen. De kosten voor het voedingsgedeelte worden afhankelijk van uw zorgverzekeraar, grotendeels vergoed. Voor meer informatie kan je hier onze folder overgewicht downloaden. Dit programma is ook voor kinderen.

AdFysio Specialist in Bewegen - Diabetes
skifit training

De wintersport komt er weer aan! Elk jaar gaan we massaal wintersporten. Om goed voorbereid op wintersport te gaan verzorgt AdFysio SkiFit!

SkiFit is een trainingsconcept gericht op blessurevrij wintersporten. Elk jaar zijn er diverse gips-vluchten terug naar  Nederland, maar ook diverse andere kleine blessures ontstaan doordat we intensief gaan sporten op vakantie. Wij kunnen je helpen geheel fit aan de vakantie te beginnen en verantwoord op de piste te staan.

Tijdens de training besteden we aandacht aan conditie, kracht, balans  en core-stability.

Elke woensdagavond van 20:00 – 21:00 uur aan de Hoofdstraat. Ben je benieuwd of de training wat voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 12 trainingen kosten €90,-