Contact: 0174-513237 Blessurelijn: 06-41827773

BeLife

Gezondheid wordt vaak als vanzelfsprekendheid ervaren, tot het moment dat sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede lichamelijke en geestelijke belastbaarheid is.

Onderzoek

Wanneer het minder duidelijk is waardoor uw gezondheidsklachten worden veroorzaakt, dan is er een uitgebreid en gedegen onderzoek nodig. Met name de samenhang van verschillende factoren in relatie tot de klacht verdient dan extra aandacht. Een goede balans tussen belasting en belastbaarheid, het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van de juiste keuzes zijn de rode draad om doelgericht en effectief te kunnen werken aan optimale en duurzame participatie. Hiervoor is inzicht en bewustwording nodig.

Maatwerk

Bij Belife staat u centraal. BeLife geeft maat en getal aan uw fysieke en mentale belastbaarheid, informeert u over de oorzaak van uw klachten en geeft u inzicht in uw doen en laten in relatie tot uw klacht. Samen met u stellen we ambitieuze, maar haalbare doelen. Door uw inzet en onze intensieve en individuele multidisciplinaire aanpak komen we samen tot het beoogde resultaat en wordt uw mate van participatie, zelfstandigheid en zelfredzaamheid vergroot.

Geïnteresseerd?